Viktminskning och kost

Vista Health Studio

Weighttrainer- viktminska med PT!

Kickstarta med Weighttrainer! Tillsammans med en personlig tränare får du verktygen för att nå ditt mål. Enkelt och effektivt för ett långsiktigt resultat! Under Weight Trainer-programmet träffar du din coach regelbundet, tränar i ”smallgroup” två gånger per vecka och skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

Vista Health Studio

ForMe- livstilsprogrammet för dig som vill gå ner i vikt!

Vår hälsokonsults uppgift är att coacha, stötta, peppa och inspirera. Att följa med dig från start till målgång, som kostrådgivare, coach och pålitlig vän – i en och samma form.

Tillsammans jobbar vi med ForMes olika delar: Tänk, Njut, Ät och Träna. Allt för att du ska få resultat som håller på lång sikt.

Kontakta oss, vi hjälper dig hela vägen in i mål!

Vista Health Studio

Foodbox- din egen kock!

Foodbox ger dig resultaten du önskar!

Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad och perfekt anpassad för dig.

13 olika smakrika maträtter i lagom portioner.

Med en ”Kickstart månad” kör du igång med både träning och kostupplägg som ger överraskande resultat!

Vista Health Studio

InBody

InBody är vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att se hur fördelningen av muskelmassa, fettprocent, visceralt fett, mineraler, proteiner och vätska ser ut i din kropp.
Fettprocent hos män bör ligga runt 15% och för kvinnor 23%. 

Inbody är validerat till 98.6 % mot en dexa röntgen på sjukhuset. Den är alltså väldigt noggrann och det är därför svenska elite idrottare använder den regelbundet.

Vi använder InBody i alla våra viktminskningsprogram.

 

 

Kontakta oss